Muziek Bus

  Muzieklocaties

vorige
vorige
  terug
Strik Beats oefenruimtes Zwolle is terug te vinden in Oefenruimtes.

Strik Beats oefenruimtes Zwolle

Strik Beats is een oefenruimtecomplex in Zwolle waar de muziek vanaf knalt! Op een unieke locatie (200m van station en centrum) zijn 4 te gekke oefenruimtes die standaard voorzien zijn van een zanginstallatie en microfoons. Je kunt de ruimtes huren zowel met als zonder backline.
Er is ook drumcabine die voor 25,- per maand onbeperkt gebruikt kan worden (mits beschikbaar). Verder zijn er opslagruimtes voor je eigen backline en er is gratis koffie, thee en WIFI. Ook is er een frisdrank en oordoppenautomaat.
Strik Beats is heel gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer , per fiets als met de auto (overdekt laden / lossen en gratis parkeren).
Via de website www.strikbeats.com is de beschikbaarheid direct online inzichtelijk, en kan er heel eenvoudig gereserveerd worden.
De prijzen zijn; 100,- per maand voor vast dagdeel per week repeteren en een losse ruimte huren kan vanaf 25,- voor 4 uur.

STRIK BEATS = UNIEK LOCATIE - TE GEKKE OEFENRUIMTES - VETTE MUZIEKSFEER

Adres: Westerlaan 51, 8011 CA, Zwolle, Overijssel, Nederland.

Website: bezoek 'Strik Beats oefenruimtes Zwolle' op www.strikbeats.com !!!

 


0 Beoordelingen en/of recensies op Muziek Bus

Voeg als eerste een beoordeling over 'Strik Beats oefenruimtes Zwolle' toe aan 'Muziek Bus':
Kunt u het gebodene -Strik Beats oefenruimtes Zwolle- waarderen dan horen wij dit graag! Ook wanneer dit gepaard gaat met opbouwende kritiek. Aan de hand van uw feedback kunnen wij bepalen of wij een goede dienst leveren en waar wij kunnen streven naar verbeteringen. Ook kunnen de bezoekers van deze website dan beter bepalen of 'Strik Beats oefenruimtes Zwolle' is waar zij naar op zoek zijn. - (redactie Muziek Bus)
score0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
recensie
naam/alias

 
vorige
vorige
  terug